In de media

Hunt Your Dream

April 2020 // Ondernemen en studeren combineren

Stiekem vind ik het best wel een beetje spannend om dit te delen. Klink ik niet als een vette opschepper en wat weet ik nou eigenlijk van ondernemen? Wie ben ik nou om hier zo veel over te praten?

Maar ik ga toch de link naar de video delen – al was het alleen maar om van dat imposter syndrome af te komen. Dus hierbij: dit is de inspiratievideo over mij voor de app Hunt Your Dreams! Mocht dit voor iemand iets betekenen, dan hoor ik het supergraag.

Monocle Moments Podcast

Juni 2020 // Digital Nomadism (EN)

Toen Jaap mij belde om even te sparren en vertelde dat hij meer wilde weten over digital nomad zijn, vroeg ik of we dat aan de telefoon konden bespreken of dat ik een gast in z’n podcast mocht zijn. Het werd het tweede en een weekje later gingen we picknicken in de camper & een podcast opnemen bij 23 graden. Ontzettend gaaf om te mogen doen!


Luister naar deze podcast als je wilt weten…
✔️ wat digital nomad zijn en co-workingspaces eigenlijk inhouden
✔️ wat barterdeals zijn en wat je eraan hebt
✔️ hoe ik mijn tribe vond ik Bali en Costa Rica
✔️ waarom ik digital nomad ben geworden
✔️ of ik goed kan surfen of niet
✔️ hoe je zelf een digital nomad kan worden (ook als je ’t alleen even wilt proberen)
✔️ hoe ik een sterke LinkedIn-post schreef
✔️ hoe een morning routine mijn leven heeft veranderd
✔️ hoe ik op goede ideeën kom

Glow Get ‘Em podcast

Juli 2020 // Ondernemen én studeren als digital nomad

Hoe combineerde ik mijn studie met het ondernemerschap én de wereld rondreizen als digital nomad? In juli werd ik geinterviewd door Rachel van Glow Get ‘Em. Check de podcast hier!

“Ondernemen én studeren, kan dat tegelijk? Als het aan Ninarosa Juffermans ligt wel! Zij startte met freelancen naast haar opleiding en deed dat vanaf verschillende prachtige locaties als digital nomad. In deze aflevering vertelt zij over ondernemen naast je studie, de appeal van digital nomad zijn en alles waar je als reizende werker rekening mee moet houden.”

Nienke Appels podcast

December 2020 // Ondernemerschap, digital nomadism, reizen & een team bouwen

Hoe is Denkfabriek Agency gegroeid? Hoe ziet het team er nu uit? En hoe werken wij van over de hele wereld?

Deze en meer vragen worden getackeld en beantwoord in de nieuwe podcast van Nienke Appels 🍏 waarbij ik (Ninarosa) een openhartig gesprek voer met Nienke over het ondernemerschap, digital nomadism, reizen en een team bouwen. Je vindt hem via Spotify of (mijn fave) Apple Podcasts!